Sidor

1 aug. 2017

1årskontroll


Imorse var vi på kontroll igen! 
Lillkillen är nu 78 cm lång och 9,7kg tung! Han växer så de knakar minsann.

Det var vaccineringsdag idag. 3 sprutor, en av dem i armen med förvaningen att det kommer att ta jättesjukt. Usch! Jag blev riktigt nervös själv, hoppas att knte Harald märkte av det... men det gjorde han kanske.
Och jisses vad han skrek! Han blev röd som en brandbil, glödhet och svettades. Det var riktigt synd om honom! Men det gick ju över... vi hade med goselefanten som tröst, men det hjälpte inte så mycket. Efteråt började han gråta så fort han såg sjuksköterskan.

Sen pratade vi om Haralds eländiga sovande igen, och vi kunde få en remiss till sovskola, om vi vill. Men hon berättade vad sömnskolan gick ut på (ungefär som 5minutersmetoden, fast först 2 min, sen 4min, sen 8...), så den kan vi redan rent teoretiskt, så vi vill inte ha hem nån främmande människa som lär oss det eller någon telefonrådgivning... kanske. Vi skall se, man kan ju ändra sig.
Vi försöker själva lite mera först.
Det tar ju nog emot att han skall skrika sig till sömns, men vi kan inte riktigt ha det såsom vi har nu heller. Nu ser han det mera som lek, hela vårt nattande... så, vi skall testa att han får stå o ropa lite åt Anders, och Anders ligger bara i sängen brevis och låssas sova.

Annars är vår blivande 1åring fortfarande matgladd och pratig, går flitigt runt bordet och övar på att gå framåt med sin gåvagn. Han bläddrar gärna i böcker och är envisheten själv när det kommer till att försöka lyfta upp saker och ting på bordet som bara faller ner...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar