Sidor

30 juni 2016

Veckans mage; 36+0

Alltså veckorna går fort!
Här står vi redan i vecka 36! Så vi kan få babyboy såhär inom en månad..
De e ju en lite häftig tanke.

Jag har blivit ännu tröttare än förr, och sover hemskt gärna 2-3 timmar på eftermiddagarna för att då eventuellt orka va uppe till 21-22 på kvällen. 
Men då stiger jag upp runt 6 med Anders på mornarna också, får se vad vi hittar för andra rutiner från o med nästa vecka då han får semester!

Annars är halsbrännan här för att stanna, illamåendet i samband med det och en allmän blä-aktig känsla när det kommer till matdoft.

Jag känner mej svullen som en gris, vaggar som en anka, foglossning som ger sig till känna om nätterna (tänk att de kan ta SÅ sjukt att svänga sig!) och sjukt snål på frukt. Konstant. Ibland vill jag sitta med en skål frukt hela tiden. 
Vecka 36+0
Magen växer som den bör. Han börjar bli stor nu, och har de lite trångt. Men tränar fortfarande ivrigt på frisparkar och allmänt bökande. Han kommer nog att börja springa långt och fort så fort han får chansen! Bra att han har en pappa som tycker om att springa... 

Alla babysaker börjar vara på plats. Vaggan torkar smått i bastun ännu, men den börjar annars vara klar att komma in och bli bäddad även den. 

Vädret uppför sig som juniväder bör; delvis sol, delvis regn, delvis blåst och delvis väääldigt varmt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar