Sidor

4 okt. 2015

Filmtips

Jag har sett en del filmer den senaste tiden. Speciellt på söndagar, då jag helt lugnt har kunnat se 2-3 filmer om dagen. Skräckfilmer och romantiska filmer har jag pågång just nu!
Skräckfilmer är bra att se på dan när det är ljust, de kan vara helt tillräckligt spännande iallafall!
Här är tre av de senaste filmer jag sett;

The lucky one
The lucky one

En amerikansk dramakomedi från 2012! Perfekt söndagsfilm om en hemkommen soldat som börjat jobba hos en separerad mamma, som har lite problem med barnets pappa.
När soldaten (Zac Efron) kom bem från kriget i Irak  så hade han med sig ett foto på en kvinna, som han hade hittat på marken under kriget. Han ville hitta denhär kvinnan, för att tacka henne, eftersom han ansåg att det var det fotot som hade räddat livet på honom. När han hade hittat henne, fick han inte sagt vad et var han ville, utan blev istället anställd på hennes hundpensionat!

Väldigt söt film!
4/5 points!

28 days later

Brittisk postapokalyptisk film från 2002. 
Jim (Cillian Murphy) vaknar upp på ettsjukhus, 28 dagar efter att några djuraktivister försökt rädda schimpanser från djurförsök på ett laboratorium. Schimpanserna var smittade med ett virus ("raseri") som spred sig snabbt mellan människor.
Jim och några andra försöker ta sig från London till en militäranläggning som lovat skydda dem.

Väldigt spännande zombifilm!
4/5 points

Det finns också en uppföljare, 28 weeks later! Måste nog se den också här nåt tag.


The happening
En amerikansk skräckfilm från 2008.
Ett nervgiftsvirus sprider sig mellan träden och buskarna, som gör att människorna tar livet av sig på närmaste sig. Människor hoppar från hustak, hänger sig och skjuter sig själva. Några lyckas fly giftet, eftersom det först drabbar platser där det befinner sig flest människor.

Mycket märklig film, på något sätt..
2,5/5 points

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar