Idag fär vi kaffifrämand i jeppis!
Så nu bakar vi kaka. Ananaskaka med kokos!
Botten
1 burk ananas (krossad)
2 ägg
2 dl socker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
juicen från ananasburken
Topping
50 g smör
1,5 dl socker
0,75 dl sirap
3,75 dl kokos
1 dl grädde
Börja med bottnet; vispa ägg och socker.
Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner i jölet och juicen och blanda försiktit.
Lägg i en springform, och i ugn ca. 30 min i 175 grader.
Blanda toppingen, alla ingredienser i en kastrull.
Koka upp, och rör hela tiden.
Strö ananasen över kakan och toppingen sist.
Lägg kakan tillbaks högt upp i 200 gradr i 15 minuter, eller tills kakan fått färg,
Nami! ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar