Sidor

25 okt. 2015

Ananaskaka med kokos

Idag fär vi kaffifrämand i jeppis!
Så nu bakar vi kaka. Ananaskaka med kokos!

Botten
1 burk ananas (krossad)
2 ägg
2 dl socker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
juicen från ananasburken

Topping
50 g smör
1,5 dl socker
0,75 dl sirap
3,75 dl kokos
1 dl grädde

Börja med bottnet; vispa ägg och socker. 
Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner i jölet och juicen och blanda försiktit.
Lägg i en springform, och i ugn ca. 30 min i 175 grader.

Blanda toppingen, alla ingredienser i en kastrull.
Koka upp, och rör hela tiden.

Strö ananasen över kakan och toppingen sist.
Lägg kakan tillbaks högt upp i 200 gradr i 15 minuter, eller tills kakan fått färg,

Nami! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar