Sidor

20 juni 2013

Italien - mat&vin

Jösses vilken massa mat vi åt där! Skaldjur, pizza, pasta, och vilken massa vin...
Eftersom vin var betydligt billigare ä en öl, vilket det sällan är här hemma, så var de nice o dricka vin typ hela veckan!
Men int kan jag ju påstå att maten i italien var särskilt storslagen. Pizza o pasta kunde de, men där tog det slut. Skaldjur kunde de iallafall int!


Grillad scampi

25 cl rödvin

Grillad stek med franska

Tomatpasta med hummer

25 cl vitvin, med pastan

Peperonipizza

Raw ham-pizza

25 cl rödvin (i gräddsnäcka!), till skaldjurstallrik

Skaldjurstallrik

Grisbiffar med citronsås och franska

Tortellini med kött och ostfyllning

Crepes med nutellafyllning och jordgubbar

Jordgubbsglassportion (vår nattmat..)

Chokladglassportion (också nattmat..)

Tiramisu

Cappuccino!!

25 cl vitvin (märkligt skummande, som novelle)

Raw-ham pizza, så olika de kunde vara!

Resans sista capuccino

Sen e ja lite harma över att jag inte kom ihåg alla måltider, särskilt mina franskisar. De va trevligt att få äta dem ut en pappersstrut med en pinne! På samma sätt kunde man också få calamari, men det var inte något jag testade på..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar