Sidor

31 mars 2013

Fågelbon

Mera påskgodis!
Hittade några bilder på fina små fågelbon, och de blev jättegoda! Även om lite kladdiga att hålla i och äta. Alla hade choklad runt munnen efteråt. Men de kanske man får när de e påsk!

Fågelbon

200 g choklad
230 g flingor (All bran, eller vad det nu heter, har några fiberrika "stickor" som passar fint!)
200 g godisägg, gärna fina. Jag hade färgranna ägg med prickar på

Smält chokladen i vattenbad. Blanda ner flingorna och rör om tills det är choklad överallt! (i kastrullen endast, helst). Ta med en sked och placera i muffinsformar, så att det lämnar som ett fågelbo.
Lägg i ett par chokladägg så länge chokladen ännu är kladdig, så att äggen fastnar. Annars rymmer de iväg
Låt sedan stå i kylskåp tills chokladen har stelnat.

Supergott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar