Sidor

31 dec. 2017

Årsresume del 1
Januari

 Ännu i januari kämpade vi med Haralds nattningar. Tänk vad skönt att åtminstone nattningarna har blivit så mycket lättare; oftast är det bara att lägga honom i sängen och sen somnar han själv! Förbättring!

Vi fick hem vår bumbleride! Den har vi haft stor nytta av, den är så lätt att köra med! Men när det är dåligt väder, snö, lera och sånt så är nog Emmaljungan bra att ha.. bumbleriden kör nog bäst bara på asfalt.

Harald var bara 67 cm lång i januari. Nu är han lite över 80 cm!
Tänk va liten han var! Då han bara låg där i sitt babygym om tuggade på saker och ting..

 

 Februari

I februari var vi förkylda. Både jag och Harald. Eftersom han ammade då ännu så var det en väldigt jobbig period, då det är så svårt att amma med täppt näsa! Oj va de var synd om honom då..

Vi började med plockmat i februari! Det var roligt och spännande, även om man mest spottade ut allt han väl fick i munnen. Men maten var ju då mest för skojs skull (Food before one is just for fun), nu äter han ju betydligt bättre och mer!

 

Harlad var ungefär 70 cm i februari. Och kunde knappt sitta. Absolut inte stå, men det var väl då vi köpte gåvagnen åt honom! Nu går han ju utan problem, men gåvagnen har han nog gärna med sig som moraliskt stöd då vi går där ute. 

 

Dethär var sällsynt då redan; när han kunde sova länge i min famn


Mars

Det var i mars som skrikandet slutade på källarna. Då hade vi hållit på sedan november med 2-3h skrik på kvällarna. Så ungefär 4 månader höll det på! Det är ju jättelänge, hur orkade vi med det!!

Vi var för första gången till parken i mars! Men då var det nog bara gungan som gällde. Det var ännu roligare sen till sommaren då han kunde börja sitta i sandlådan.


 

Jag bakade världens godaste kladdkaka! Helt oskojat det bästa som finns! Men jag har bara bakat den en gång ännu... bäst så kanske.


I mars ansåg jag att en bra natt bestod av 2-3 uppvaknanden på grund av avsaknad av tutt + 2-3 nattamningar. Vi pratar alltså om 4-6 uppvaknanden per natt. Och det tyckte jag var lite.. Jaaja, vilken tur att vi sover lite lite bättre nu iallafall!

April

Vappen 2017 var så väldigt mycket snöigare än jul 2016. Minns ni de, det var SÅHÄR det såg ut i iallafall Böle på VAPPEN! 

 

 Annars gjorde vi massor av roliga grejs i april! 
Bland annat möhippa till en numera lyckligt gift kvinna! Första gången jag fick vara ifrån Harald hela dagen... Men jag kom ju hem ganska tidigt på kvällen, tur det för Harald kvällsammade då ännu. 

Och så testade vi matkassen! Det var roligt, kanske vi borde göra det snart igen! 
Synd bara att dendär maten blev så smaklös..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar