Sidor

5 juli 2017

11 månader


Lillchefen ör nu 11 månader! Vi har redan börjat planera hans 1årsfest och inhandlat hans födelsedagspresenter. Det skall bli så roligt! Det kommer att bli härligt trångt i vår lilla bostad i Böle om alla kommer, men tänk så mysigt!

Enda rum som Harald kan bli lämnad ensam i är i badrummet, annars följer han efter mej överallt. Jag vet inte varför just badrummet är så pålitligt att där kan man vara ensam, men så är det. 

Runt vardagsrumsbordet kan han gå sidledes, men gåvagnen är ännu lite för läskig för att kunna gås med. Men det är ju lugnare såhär.

Vi kan börja vara ute! Gräset är inte lika läskigt längre, utan man kan bra sitta på gräset om man sitter på en filt och har leksaker med. Så han kunde vara med (iaf em stund) då vi målade staketet och då Anders rensade lite i jordgubbslandet. Bra så!

Harald förstår vad jag säger. "Inte i munnen". Men man kan ju inte ge sig utan diskussion! Så han tittar lite förvånat på mej och grymtar lite, så får jag säga pånytt och pånytt, men tillslut tar han nog ut saken ur munnen. 

Så om en månad får vi fara på 1årskontroll, vaccinering och tandläkaren. 
Va spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar