Sidor

9 mars 2017

Sol och snö


Vi är ofta ute och njuter av solen, jag och Harald. Han tycker så om att vara ute och kommer troligen o bli en riktigt skogsmulle... Men så må då vara fallet.
Men då vi väl far ut och han sitter i vagnen och kan se sig omkring, ser han ofta väldigt skeptisk ut!
Lite sådär
 - neee på riktigt mamma! var e vi! o vart ska vi? när går vi hem igen?

Vi haft varit mycket på vift denhär veckan. 
Vi startade veckan med BootCamp och finbesök resten av dagen. Det är inte varje dag man har besök väntande på trappan när man kommer hem!

Tisdagen spenderade vi i en bröllopsbutik och tittade på en väldigt vacker Emilia som provade underkjolar till sin brudklänning. Efteråt for vi på öppet babydagis på babyrytmik och träffade alla nya bebiskompisar där.

Onsdagen fräste vi iväg till jeppis för att spendera dagen med Anna, Aron o Lina! Vi var en sväng via larsmo o hälsade på också, det hör ju lite till. På hemvägen fastnade vi bakom en lastbil som tyckte att det är helt lagom att köra 60-65km/h hela vägen mellan Nykarleby till Vasa. Hejaheja!

Idag far vi till Jungsund på mammaträff! 

Varför vara hemma när man kan vara borta?
Men det är de dagar som vi gjort mycket och spenderat så lite tid som möjligt hemma, som Harald sover som bäst på natten. 
Som inatt! Han somnade tidigt, och vaknade bara 2-3ggr när tutten var borta och 2 ggr för amning. Det är väääldigt lite för att vara Harald! Han blir nog bara duktigare på att sova hela natten nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar