Sidor

29 mars 2015

Helgen

 I helgen hade vi besök igen! Fullt ös medvetslös liksom...

Vi började lördagen med att dra till stan, där träffade vi Lina på lobby baren på en lobbyburgare. Namm! Sedan letade vi efter A&S, eller vi väntade på dem vid jack and jones. Där hittade sambon byxor. 
Här efter stack pojkarna via butiken hem! På gameing! Var och en skall få göra vad man vill, har min mamma sagt.
Gick med flickorna på stan, hittade visserligen ett som annat som jag ville ha, men antingen var det lite dyrt eller så fanns det inte i bra storlek. Så kan det vara.

Då vi kom hem till böle ville vi på bowling! Det gick inte, då hallen stängde om 8 min då vi ringde och hallen inne i stan är onödigt dyr. Så vi lagade mat här hemma! Tortillas! Sedan bordet fullt av godsaker efteråt. Vi åt praktiskt taget ihjäl oss, och då hade vi inte ens lagat allt jag köpt... hoppsan.


Om kvällen for vi till stan och tittade på folk. Då vi kom in till omälis möttes vi av en halvnaken barfotad man som stod på ett bord och sjöng. Det var kvällens artist och fiilisen var på topp. Som det bör på pampas!

Vid omälis träffade vi en massa känt folk, bland annat Lina, Markus och Mirella! Fiilis!

På dansgolvet var vi med om något vi aldrig varit med om förr; efter Traktor Alban spelades Klappa händerna om du är riktigt glad! Ibland kan man ju fundera hur en DJ tänker...

Underbar helg, minsann! Ikväll blir det ennu bastu, som hör lite till söndag nuförtiden. En dags jobb, sedan ledig igen! Woop woop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar