Sidor

28 feb. 2014

Serranoinlindad kyckling med bönor


Man skall inte vara rädd att testa något nytt!

Serranoinlindad kyckling med bönor
3-4 kycklingfiléer
4-5 msk riven parmesanost
½ pkt bacon
1 pkt serranoskinka
Soltorkad tomat
Salt
Svartpeppar

Gröna bönor

Hacka tomaterna och baconen i små bitar och blanda ihop. Blanda också i den rivna osten Salta och peppra. Var sparsam med saltet, så baconen och serranoskinkan är mycket salta i sig själv!
Banka ut kycklingfiléerna försiktigt, så att de inte går sönder. 
Lägg sedan baconfyllningen i mitten på kycklingen och rulla ihop. Lägg fast med en coctailsticka så att det säkert hålls på plats. Linda sedan in i serranoskinkan, två bitar runt varje kycklingbit.

Lägg i ugnen ca. 30 minuter på 150 grader.

Tvätta bönorna och skär dem i båda ändorna. Fräs dem sedan i smör, och servera med.

Om man har en sambo som inte gillar bönor, så kokar man rejält med ris till istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar